Synttärityttö Lottie

24,00 

Varastossa

Synttäritytöllä on hieno kuppikakkuaiheinen paita ja kimalteleva hame sekä vaaleanpunainen laukku. Lottie on valmiina lähtemään syntymäpäiväkutsuille, omiin tai ystävän juhliin!

Materiaali: Vinyyli, muovi ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tulostettava Lottie paperinuket tästä

Lottien väritettävät synttärikortit voit ladata ja tulostaa tästä  tästä  tästä  tästä  ja  tästä

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Niiden pituus perustuu noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia.

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015.

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse.