Rosie Boo

32,00 

Varastossa

Tämän nuken inspiraationa toimii ihan oikea kuusivuotias Rosie Kneen, jolla on Down syndrooma. Hän kertoo nukestaan näin:

Olen Rosie Boo!
Olen iloinen ja tykkään keppostella! Aina äänessä, rakastava ja valoisa. Rakastan suklaata, kakkua ja halauksia ja elämän täyttämistä valolla.

Rosie Boo -Lottie on suosikkileluni ylivoimaisesti. Olkapäille ulottuvat ruskeat hiukset ja omatyylinen otsatukka kuten minulla. Kimaltelevat silmät ja ihana pupumekko!

Hän on täällä edustamassa minua kodeissa ympäri maailmaa. Tuomaan taikuutta, iloa ja ikuisen ystävän kaikille pojille ja tytöille.

Meillä molemmilla on jotain ylimääräistä, kromosomi. Voit nähdä sen sateenkaarikulmakarvoissamme ja se tunnetaan nimellä Downin syndrooma.

Käytämme eriparisukkia piristääksemme maailman Downin syndroomapäivää! Ylpeänä, koska olemme erityisiä KAIKKI.”

Lottien kehittäjän Ian Harkin sanoo, että on erittäin tärkeää, että lapset leikkivät monipuolisella lelulaatikolla.

“Työskentelemällä lapsipsykologien kanssa olemme oppineet, kuinka leikkiminen leluilla, joilla on eroja, auttaa kehittämään lasten empatiaa”, hän sanoo. “Ja on uskomattoman voimakasta, että lapset voivat nähdä nuken kaltaisenaan.”

Lahjoitus jokaisesta Rosie Boo -nuken myynnistä tehdään Rosien valitsemalle hyväntekeväisyysjärjestölle – Andovertwenty1.org.uk, joka tukee Downin syndroomaa sairastavien ja heidän perheidensä elämää.

Materiaali: Vinyyli ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tulostettavat Lottie paperinuket tästä