Lottie, Satuhetki

28,00 

Varasto loppu

Satuhetki Lottie rakastaa käpertyä takan ääreen suosikkikirjansa kanssa. Hänellä on pitkähihainen raidallinen asusetti, jossa on ihastuttavat vaaleanpunaiset rusetit ja Mary-Jane-kengät.

Paketissa:

  • Raidallinen pitkähihainen paita, jossa on vaaleanpunaiset ruser´tit
  • Leggingsit raidallisilla yksityiskohdilla ja vaaleanpunaisilla ruseteilla
  • Siniset Mary-Jane-tyyliset kengät
  • Vaaleanpunaiset silmälasit
  • 2 punaista satukirjaa – yksi auki, toinen kiinni
  • Pörröinen kermanvärinen tyyny

Materiaali: Vinyyli ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Niiden pituus perustuu noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia.

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015.

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse.