Mursu ja purjevene

19,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5810 Osastot: , , , , , Avainsana tuotteelle

Puinen PlanToysin kylpylelu hulvattomiin kylpyhetkiin! Tätä pikkuista venettä ohjaa suloinen mursu. Setti sisältää eläinhahmon, veneen, purjetangon ja pestävän puuvillaisen purjeen.

Täysin hiilineutraali PlanToys on maailman vastuullisin leluvalmistaja, jonka valikoimasta löydät myrkyttömät ja turvalliset sekä opettavaiset ja lapsen kehitystä tukevat palkitut kumipuiset lelut. Yritys hyödyntää tuotteissaan yksityisten viljelmien kumipuut. Suurin osa kumipuuplantaaseista tuhotaan polttamalla puiden lopetettua lateksin tuottamisen. PlanToys on valinnut vastuullisemman tavan ja kierrättää puut omassa tuotannossaan.

PlanWood on PlanToysin superkestävä puukomposiitti. Se valmistetaan kierrättämällä ylijäänyt puumateriaali, kuten kumipuun oksat ja juuret. Rakeisesta väristään tunnistettava kasviväreillä läpivärjätty materiaali on ekologinen ja superkestävä.

PlanToysin turvallisuus:

  • Myrkytyksen sijaan puuaines on käsitelty lämmöllä epäpuhtauksien (esim.hyönteisten) poistamiseksi.
  • Liima on myrkytöntä (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) ja kaikki värit ovat kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta.
  • Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukan laadunvalvonnan ja ne täyttävät kansainväliset standardit (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000)

Koko: 8.8 x 12.0 x 10.1 cm.

Ikäsuositus: 12kk +