PlanToys - Thaimaa

PlanToys - Thaimaa
PlanToys - Thaimaa

Täysin hiilineutraali PlanToys on maailman vastuullisin leluvalmistaja, jonka valikoimasta löydät myrkyttömät ja turvalliset sekä opettavaiset ja lapsen kehitystä tukevat palkitut kumipuiset lelut. Yritys hyödyntää tuotteissaan yksityisten viljelmien kumipuut. Suurin osa kumipuuplantaaseista tuhotaan polttamalla puiden lopetettua lateksin tuottamisen. PlanToys on valinnut vastuullisemman tavan ja kierrättää puut omassa tuotannossaan.

Mallistosta löydät palkittuja puuleluja jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita. PlanToysin tuotteet ovat ekologisia, opettavaisia ja kestäviä.

Vastuulliset materiaalivalinnat:

Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan. PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin.
Myrkytyksen sijaan puuaines on käsitelty lämmöllä epäpuhtauksien, kuten hyönteisten, poistamiseksi.
PlanToys käyttää myrkytöntä liimaa (E-Zero Non-Formaldehyde Glue) ja kaikki värit ovat kasvivärejä tai vesipohjaista myrkytöntä mustetta.
Laadukas ja kestävä PlanWood valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka. Kun seos puristetaan muotilla kiinteäksi, lopputuloksena on huippukestävä ja ekologinen tuote.
Kierrätyspaperi, myrkyttömät luontoystävälliset musteet ja kierrätettävät materiaalit varmistavat että saat tuotteesi vastuullisessa pakkauksessa.
Esitteissä ja muissa printtimateriaaleissa on käytetty kierrätyspaperia.

Vastuullinen tuotanto

Tuotannosta ylijäävä puuaines hyödynnetään biomassageneraattorissa, joka tuottaa sähköä koko tehtaalle sekä paikallisille kylille.
PlanToys on C02-neutraali yritys. Jjokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.
Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja ne täyttävät kansainväliset standardit (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000)
PlanToys on mm. istuttanut yli 50 000 puuta!

https://youtu.be/Ti9TGNvrLPo

Näytetään ainoa tulos

  • Tanssiva alligaattori vetolelu

    36,00