Mandala sienet

21,00 

Varastossa

Tämä setti sisältää 36 puusientä, joista 12 on käsittelemätöntä puuta ja loput 24 kahdessa eri ruskean sävyssä, jotka on värjätty ekoväriaineilla.

Hauska setti, joka voidaan lisätä keittiön ruokalajeihin tai käyttää lajittelu- ja laskupelien luomiseen, mikä auttaa kehittämään matematiikan taitoja. Opi laskemaan, lajittelemaan, jakamaan ja kertomaan näiden tattien avulla. Setti on myös visuaalinen apuväline kuvioiden havaitsemiseen ja aikataulukoiden oppimiseen. Luonnollinen, kestävä puinen lelusetti, joka kestää vuosia lapsesi mielikuvituksen ja taitojen kehittyessä.

Inspiroi kaikenlaiseen luovuuteen, sekä herättää nuorien ja vanhempienkin mielikuvitusta.

Mandala on taiteenmuoto, jota voidaan käyttää tietoisuuden (mindfullness) lisäämiseen ja josta kaikki voivat nauttia. Luo pyöreä muoto, jossa on toistuvia kuvioita. Mandalakappaleita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muun taiteenmuotojen, kuten piirustuksen, luonnon esineiden, hiekan tai minkä tahansa haluamasi kanssa. Mandalan luominen on eräänlainen meditaatio ja ihana tapa lapsille keskittyä.

Koko: Jokainen osa on 32 mm korkea. Mukana vahva kangaspussi hyvään säilytykseen.

Materiaali: PEFC-puu, värjätty myrkyttömillä vesipohjaisilla maaleilla. Puuosat on vahattu tai öljytty kasvipohjaisilla vaihtoehdoilla. Valmistettu Kataloniassa, Espanjassa.

Pesu: Pyyhi kostealla liinalla miedolla pesuaineella tai saippualla. Älä upota veteen.

Sopii 3-10 vuotiaille.

Grapat -lelut on suunniteltu rohkaisemaan luontaista leikkihalua jokaisessa lapsessa. Luonnollisista materiaaleista valmistetut yksinkertaistetut lelut antavat lapsille mahdollisuuden leikkiä vapaasti ilman sääntöjä tai rakennetta, leikkiä löytämällä ja oppimalla. Suosikki Montessorin lelun ystävien keskuudessa, laskeminen, lajittelu ja avoin leikki.

Grapat -lelut huokuvat maan luonnon kauneutta, ja ne on valmistettu paikallisesti hankitusta kestävästä puusta ja viimeistelty vesipohjaisella väripetseillä, joka on turvallinen lapsille eikä rapise pois.