Grapat - Espanja

Grapat - Espanja
Grapat - Espanja

Grapat alkoi muodostua ideana ensimmäisen lapsemme Lolan syntymän jälkeen. Ymmärsimme, että hän ei todellakaan tarvinnut valmiita leluja leikkiäkseen ja käyttää kekseliäisyyttään muuttaakseen arkipäiväisistä esineistä haluamansa. Katsoessamme kuinka onnellinen hän oli, ymmärsimme, että läsnäolo, hänen tarpeidensa tarkkaileminen ja päivittäisten esineiden tarjoaminen niiden täyttämiseksi oli todella tärkeää.

Toisen lapsemme Tomàsin syntymän jälkeen muutimme suurkaupungista maaseudulle. Jordin perheen entiseen kotiin saatoimme integroida hitaamman elämäntavan, jota olimme kaivanneet. Aloimme luoda ja leikkiä puulla, ja hitaasti mutta varmasti perheen kodista tuli täysin toimiva työpaja. Teimme kappaleet koneilla, jotka asennettiin navettaan, jossa aasi asui vuosia sitten ja värjäsimme ne käsin vanhoilla lakanoilla keittiössä, jossa Jordin isoäiti teki herkullisia aterioita. Silloin unelmamme, oma yritys, vihdoin toteutui. Grapat tarkoittaa “kourallinen” katalaaniksi, maamme äidinkielellä, ja juuri tästä syntyi tämän vaatimattoman projektin yksinkertainen idea: kantaa kourallinen irtonaisia ​​kappaleita käsissämme erittäin huolellisesti ja tarjota niitä samaa rakkautta lasten käsiin.

Grapat on kasvanut paljon syntymästään vuonna 2015, levittäen maailmanlaajuisesti yli 62 maahan ja tarvitseen joka vuosi enemmän ja enemmän tuotantotilaa, mutta se on edelleen – ja tulee aina olemaan – perheprojekti. Se on ilmentymä elämäntapamme ja näkemyksemme tulevaisuudesta, johon uskomme, joten välitämme siitä kuin se olisi toinen lapsi perheessä. Luomme edelleen uusia kappaleita ja prototyyppejä savesta tai mehiläisvahasta, kommunikoimme edelleen maailman kanssa omalla autenttisella äänellämme ja värjäämme kappaleitamme käsin talon sisällä.

Olemme Grapat, eivätkä asiat voisi olla toisin.

Näytetään 8 tuotetta

 • Mandala hunajakennot

  17,50 
 • Mandala puut

  23,00 
 • Mandala sienet

  21,00 
 • Mandala vesipisarat

  21,00 
 • Kulhot ja tammenterhot

  59,95 
 • Fancy Nins

  59,95 
 • Renkaat

  19,00 
 • Lajittelulaatikko

  53,00