Lumikuningatar Lottie

24,00 

Varastossa

Lottie on innoissaan saadessaan kutsun naamiaisiin! Yhden suosikkitarinoidensa innoittamana Lottie päättää pukeutua lumikuningattareksi.

Lottie pukee ylleen hopeisen kimaltelevan naamion ja upean jäänsinisen ja pakkasvalkoisen puvun, joka on täynnä hopeisia lumihiutaleita – tunnistaako kukaan hänen ystävistään hänet?

Materiaali: Vinyyli ja kangas

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tästä tulostettava Lottie paperinuket

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Lottienuket perustuvat noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottienuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!