Leijanlennättäjä Finn

25,00 

Varastossa

On vuosittaisen Branksea-leijafestivaalin aika, ja Finn on innoissaan oman leijansa lennättämisestä. Katsotaan, kuinka korkealle se voi nousta! On pilvetön, kaunis päivä, juuri oikea määrä tuulta, joten ainoa mistä joutuu huolehtimaan on se, että leija välttää puita!

Leijanlennättäjä Finn on luotu vaihtoehtona väkivaltaisille toimintahahmoille! Hän on ystävällinen poika, johon sekä tytöt että pojat voivat samaistua ja jolla on kiva leikkiä.

Finn oli vastaisku “poikien lelujen” status quoon, joka edustaa “myrkyllistä maskuliinisuutta” (aseet, sodankäynti, väkivalta).

Leikkivätkö pojat nukkeilla? Ehdottomasti!

Setin sisältö:

  • Finn nukke
  • Tähtiaiheinen pitkähihainen t-paita
  • Toppaliivi
  • Polvishortsit
  • Punaiset lenkkarit
  • Timantin muotoinen leija

Materiaali: Vinyyli ja kangas

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tulostettavaksi Finn värityskuvia tästä  tästä  ja  tästä

 

Lottie & Finn nuket ovat 18 cm pituisia. Nämä perustuvat noin yhdeksänvuotiaan lapsen mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottie&Finn motto on “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia!

Lottie&Finn suosittelee STEM-aiheita lapsille ( science, technology, engineering, mathematics) ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015!

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne. Aiheisiin löytyy myös omat Lottie&Finn nuket.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse!