Kauppavalikoima perheen pienemmille (+1v)

39,95 

Varastossa

Jopa yksivuotiaat lapset voivat oppia tunnistamaan ensimmäiset ruoka-aineet tällä setillä. Ne voidaan ottaa, antaa, tunnistaa ja myös nimetä. Lapset haluavat pian esittää uudelleen päivittäistavaroiden ostamisen ja myynnin.

Kaksitoista erilaista puusta valmistettua leikkiruokaa voidaan sijoittaa pienille hyllyille tai koriin tai pusseihin ja järjestää aina uudelleen. Lapset esittävät uudelleen päivittäisiä tilanteita ja oppivat siten käsittelemään eri muotoisia ja kokoisia asioita.

Kaikki tämän valikoiman osat sopivat perheen pienimmille lapsille, sillä ne eivät sisällä pieniä osia, jotka voidaan vahingossa niellä tai hengittää. Kaikki värit ovat vesipohjaisia ​​ja kestävät siten sylkeä ja hikoilua. Kaikki Erzi-tuotteet käyvät läpi erittäin tiukat tarkastukset, joten lapsemme voivat leikkiä turvallisesti!

Setti sisältää: 1 omenamehu, 1 pullo vettä, 1 maito, 1 mansikkajogurtti, 1 kuppikakku, 1 pala omenaa, 1 banaani, 1 porkkana, 1 pala tomaattia, 1 viipale paahtoleipää, 1 siivu juustoa, 1 wieniläinen makkara.

Materiaali: pyökki. Myrkytön maali, lakattu pinta.

Koko: 12,2 cm x 12,3 cm x 12,5 cm.

Valmistettu Saksassa.

Ikäsuositus +1v.