Kirjain/numeropalikat (30 palaa)

39,50 

 

Varasto loppu

Puinen palikkasarja on kestävä ja kehittävä lelu kaikenikäisille leikkijöille! Valmistettu männystä eli palikat ovat kevyitä. Kulmat ja kantit on hyvin hiottuja eli niissä ei ole teräviä kulmia.

Palikoita voi käyttää monella tavalla: tornien tekoon, rakenteluun, logiikkaleikkeihin, sekä lukutaidon ja matematiikan oppimiseen. Jo palikan kädessä pitäminen kehittää vauvalla pinsettiotetta ja tornien tekeminen silmäkäsi -koordinaatiota.

Palikoissa on kirjaimia, numeroita, kuvia, laskumerkit ja geometriset muodot, sekä kaikki suomen kielen aakkoset. Mukana tulevasta taulukosta näet eri kirjainten kappalemäärät. Aakkosten määrät ovat suomen kielen aakkosten yleisyyden mukaiset. Suomen kielessä yleisempiä kirjaimia on palikoissa enemmän, ja tässä isommassa pussissa on mm. a:ta, e:tä ja o:ta kaikkia 10 kpl. Värit ovat turvalliset lapsille.

Pussissa on mukana leikkiohjevihkonen, jossa on paljon esimerkkejä siitä, miten palikoita voi käyttää monipuolisesti. Leikkiohjevihkon on tarkistanut lastentarhanopettaja/päiväkodin johtaja. Leikkiohjevihkon tiedot vastaavat suomen kielen oppimisen/opettamisen menetelmiä Suomessa tällä hetkellä. Leikkivihkon vinkit on esitetty vaikeusasteittain, ja niitä on eri ikäisille muistitehtävistä logiikkaleikkeihin aina matematiikkatehtäviin saakka.

Kivoja leikkejä markkinoiden parhaiden palikoiden kanssa!

Palikkapussi sisältää 30 palikkaa. Palikan koko 4 x 4 x 4 cm joten soveltuu vauvasta vaariin.

Materiaali: Mänty.

Ikäsuositus: Kaiken ikäisille.