Kirjain/numeropalikat (30 palaa)

36,00 

Varastossa

Palikkapussi sisältää 30 palikkaa.

Palikan koko 4 x 4 x 4 cm joten soveltuu vauvasta vaariin.

Palikoissa on kirjaimia, numeroita, kuvia, laskumerkit ja geometriset muodot. Palikoissa on kaikki suomen kielen aakkoset. Taulukosta näet kirjainten määrät. Aakkosten määrät ovat suomen kielen aakkosten yleisyyden mukaiset. Suomen kielessä yleisempiä kirjaimia on palikoissa enemmän; tässä isommassa pussissa mm. a:ta, e:tä ja o:ta on kaikkia 10 kpl. Värit ovat turvalliset lapsille.

Puinen palikkasarja on kestävä ja kehittävä lelu kaikenikäisille leikkijöille! Valmistettu männystä eli palikat ovat kevyitä. Kulmat ja kantit on hyvin hiottuja eli ei teräviä kulmia.

Palikoita voi käyttää monella tavalla: tornien tekoon, rakenteluun, logiikkaleikkeihin ja lukutaidon ja matematiikan oppimiseen. Jo palikan kädessä pitäminen kehittää vauvalla pinsettiotetta ja tornien tekeminen silmä-käsi -koordinaatiota.

Pussissa on mukana leikkiohjevihkonen, jossa on paljon esimerkkejä, miten palikoita voi käyttää monipuolisesti. Leikkiohjevihkon on tarkistanut lastentarhanopettaja-päiväkodin johtaja. Leikkiohjevihkon tiedot vastaavat suomen kielen oppimisen/opettamisen menetelmiä Suomessa tällä hetkellä. Leikkivihkon vinkit on esitetty vaikeusasteittain ja niitä on eri ikäisille muistitehtävistä ja logiikkaleikeistä aina matematiikkatehtäviin saakka.

Kivoja leikkejä markkinoiden parhaiden palikoiden kanssa!

Materiaali: Mänty.

Ikäsuositus: Kaiken ikäisille.