Vaappuva pingviini (+1v)

26,50 

Varasto loppu

Suloinen, huojuva puinen pingviini. Se on valmistettu kauniisti muotoillusta ja pehmeäksi petsatusta puusta.

Lintu on tarpeeksi painava huojumaan tasaisesti edestakaisin ja pysymään pystyssä. Se osaa myös pyöriä itsensä ympäri. Loistavaa yksinkertaista viihdettä!

Tämä heiluva pingviini kuuluu pienille ihmisille tarkoitettuun lelukokoelmaamme, mutta sitä voivat käyttää niin teini-ikäiset kuin aikuisetkin.

Koko: 10 cm x 14 cm x 10 cm.

Ikäsuositus: +1v.

 

BAJO – PUOLA

Bajon kauniita puuleluja on suunniteltu ja valmistettu Puolassa jo 25 vuoden aikana. Nämä huippuluokan lelut ovat ihanan tuntuisia kädessä, ja ne inspiroivat mielikuvitukselliseen leikkiin ja oppimiseen.

Valmistusprosessi on vihreä alusta loppuun: kestävää puuta (pyökki-, koivu-, sycamore-, akaasia-, kirsikka-, pähkinä- ja luumupuuta) hankitaan huolellisesti hoidetuista metsistä Puolassa. Ammattitaitoiset käsityöläiset tekevät puusta leluja, jotka on viimeistelty ekologisilla, myrkyttömällä maaleilla ja öljyillä. Puujäte muutetaan polttoainebriketeiksi.

Bajo-lelut sopivat loistavasti avoimeen leikkiin, ja lapset leikkivät niillä vuosia ennen kuin ne siirretään uusille sukupolville nautittavaksi aina uudestaan.