Steiff – Paddy mohairnalle 28 cm

175,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 027819 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Paddy on klassinen, käsintehty nallekarhu hienoimmasta mohairista, ja tassuissa hänellä on korkealaatuinen huopa. Paddyn ilmeikkäät kasvot on koristeltu mustalla nenällä ja suulla. Valkoinen masu erottuu kauniisti vaaleanruskeasta kehosta. Viisi niveltä antavat hänelle mahdollisuuden liikuttaa käsiä, jalkoja ja päätä.

Steiff Teddy Bear-nallet on klassikkoja jo useamman sadan vuoden ajan. Nämä korkealaatuiset klassikot erottaa aina Steiffin laatutakuulapusta korvassa.

Koko: 28 cm.
Materiaali: 57% mohairvilla, 43% puuvilla.

Käsintehty Saksassa.

Ikäsuositus: Keräilytuote, tätä tuote ei ole lelu.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus” lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut pehmoleluja ja keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhu vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villavuopasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.