SmartGames Asteroid Escape -logiikkapeli (8-99v)

24,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG426 Osastot: ,

Asteroid Escape on logiikkapeli, jossa lentotaitosi laitetaan todelliseen testiin!

Pelissä tavoitteena on navigoida avaruusalus asteroidikentän läpi ja pois pelilaudalta. Tämä avaruusteemainen peli on haastava liukupalapeli, jossa yritetään liu’uttaa avaruusalus pois pelilaudalta erikokoisten asteroidien ohi. Pelilaudan yhdellä sivulla on aukko, jonka läpi avaruusalus tulee liu’uttaa.

Valitse haaste ja aseta pelin osat pelilaudalle haasteessa esitetyn kuvan mukaisesti. Haasteena on liikuttaa kahdeksaa palaa pelilaudalla yksitellen niin, että avaruusalus pääsee liukumaan avointa reittiä pitkin pois pelilaudalta. Haastavin tehtävä vaatii yli 80 siirtoa, joten tässä logiikkapelissä riittää haastetta pitkäksi aikaa – ja myös aikuisille!

Pelin päätyttyä pelilauta muuntuu käteväksi säilytysrasiaksi. Peli sopiikin hyvin myös matkapeliksi, sillä osat pysyvät kätevästi tallessa pelilaudan sisällä.

Asteroid Escape on hauska ja haastava logiikkapeli, joka kehittää loogista ajattelua. Peli kehittää loistavasti myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli esimerkiksi koululaisille. 60 toinen toistaan haastavampaa tehtävää ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta.

  • Peli sisältää 60 haastetta viidessä eri vaikeustasossa.
  • Pelilaudan mitat: 15 x 15 x 2 cm.
  • Pakkauksen mitat: 17,5 x 24 x 4,5 cm.

Ikäsuositus: yli 8-vuotiaille.