Retkiradio – Soittajat

29,95 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EG550240 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Tämä tuote on tyylikäs yhdistelmä perinteisestä radiosta ja soittorasiasta, kaikki hauskalla ja miellyttävällä muotoilulla. Sen huolellisten yksityiskohtien ja muusikkoteeman ansiosta.
Tämä radio/musiikkilaatikko on todellinen aarre pienille musiikin ystäville. Se herättää uteliaisuutta, virkistää mielikuvitusta ja lupaa tuntikausiksi hupia!

Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, tämä radio/musiikkilaatikko on suunniteltu kestämään vilkasta soittoa. Sen tukeva metallirakenne takaa sen kestävyyden, kun taas sen muovikahva takaa mukavan otteen lapsille. Huollon osalta pelkkä pyyhintä kostealla liinalla riittää puhdistamaan sen. Mitä tulee turvallisuuteen, tämä tuote täyttää nykyiset eurooppalaiset standardit ja tarjoaa mielenrauhaa vanhemmille.

Se sopii sekä tytöille että pojille ja on ihanteellinen syntymäpäivä- tai joululahjaksi.
Egmont Toys on belgialainen merkki, joka tunnetaan poikkeuksellisesta laadustaan ​​ja yksityiskohtiin huomioimisesta. Se on omistautunut luomaan leluja, joissa yhdistyvät perinne ja nykyaika, kiinnittäen erityistä huomiota turvallisuuteen, kestävyyteen ja muotoiluun.

Materiaalit: metalli, muovi.

Koko: 17 x 16 x 6 cm.

Ikäsuositus: alkaen 3 vuotta.