Ale!

Panda reppu

Alkuperäinen hinta oli: 49,95 €.Nykyinen hinta on: 30,00 €.

Varasto loppu

Tämä reppu on oikeastaan mustavalkoinen panda, jonlla on hienot korvat. Edessä on kaksi mustavalkoista silmää, musta nenä ja suu, josta pilkottaa kieli. Kieli on kiinnitetty joustavalla nauhalla, ja kun vedät sitä, näkyviin tulee nimilappu. VIIMEINEN, MALLIKAPPALEALENNUS!

Affenzahn-reppu koostuu suuresta päälokerosta, jossa on tasku selkäpuolella. Laukku on sisäpuolelta vaaleansininen ja se avautuu ylhäältä kaksinkertaisella vetoketjulla. Edessä oleva pää toimii suurena läppänä, joka pidetään paikallaan säädettävällä hihnalla ja napsautussoljella. Läpän alla on verkkotasku.

Laukun sivuilla on pieni verkkotasku, jossa on joustava reuna. Edessä on kaksi pienempää lokeroa, jotka näyttävät pandan jaloilta. Ne avataan vetoketjuilla.

Repussa on pehmustettu selkä ja pehmustetut olkahihnat, jotka on peitetty hengittävällä verkolla. Olkahihnat voidaan säätää pituudeltaan, ja niissä on käytännöllinen, säädettävä rintasolki joka varmistaa, että laukku sopii hyvin ja mukavasti pienen lapsen selkään.

Hauskana yksityiskohtana pandalla on pörrötarrat ‘kämmenissä’, ja lapsi voi sitten leikkiä repun kanssa ja kiinnittää tassut laukun eri paikkoihin, esim. pussin sivuille tai silmien eteen kukkuu leikkejä varten.

Laukut on suunnitellut ErgoBagin takana oleva tiimi, joten repuilla on paras mahdollinen ergonominen muotoilu. Lisäksi käytetyt materiaalit ovat mahdollisimman kestäviä ja tuotannossa on käytetty kierrätettyjä muovipulloja.

Koko: 31 x 20 x 15 cm.

Ikäsuositus: +3v.