Muistipeli, 20 paria (3-7v)

18,50 

Varastossa

Muistipelin korteissa on kuvattuna 20 erilaista eläinhahmoa. Eriväriset taustat helpottavat hahmottamisessa ja korttien muistamisessa. Yritä löytää kaksi samanlaista!

Muistipeli on todellinen klassikko, jonka pelaamisesta nauttivat niin vanhat kuin nuoret. Pienikin lapsi omaksuu helpot säännöt nopeasti. Muistipeli on oiva ensipeli pelattavaksi perheen pienimpien kanssa. Kohta lapset päihittävät vanhempansa mennen tullen!

Vinkki! Muistipeli on loistavaa yhteistä ajankulua isovanhempien kanssa! Muistin treenaaminen tekee hyvää ja yhteisestä ajasta nauttii molemmat.

Pakkaus sisältää 40 korttia. Isokokoiset kortit on valmistettu paksusta kartongista.

2-6 pelaajalle.
Peliaika noin 15 min.
Yhden kortin halkaisija 6,5 cm.
Pakkauksen mitat: 25 x 15,8 x 4 cm.

Ikäsuositus: 3-7 -vuotiaille.

 

Muistipelin säännöt
Muistipelissä tarkoituksena on löytää korttiparit nurin päin käännetyistä korteista mahdollisimman pienellä määrällä yrityksiä. Muistipelissä samanlaisia kuvakortteja on aina kaksi kappaletta ja kuvapareja voi olla vaihteleva määrä. Korttien selkäpuoli on kaikissa korteissa samanlainen. Mitä enemmän kortteja sitä haastavampi peli!

Kortit sekoitetaan ja asetetaan pöydälle nurin päin niin etteivät pelaajat tiedä kuvien sijaintia. Peli alkaa ja jokainen pelaaja kääntää vuorollaan kaksi korttia oikein päin. Jos käännettyjen korttien kuvat eivät ole samat, ne käännetään uudestaan nurin päin. Jos kuvat ovat samat, pelaaja saa ottaa kuvaparin itselleen. Omalla vuorollaan parin löytänyt pelaaja saa myös jatkaa uudella yrityksellä.

Pelaaja, jolla on pelin päättyessä eniten kuvapareja voittaa pelin. Tiesitkö, että muistipeliä voi pelata myös yksin? Silloin voit haastaa itsesi löytämään korttiparit mahdollisimman pienellä määrällä yrityksiä.