Bukowski Toys - Ruotsi

Bukowski Toys - Ruotsi
Bukowski Toys - Ruotsi

Bukowski Design AB on perheyritys, joka suunnittelee, valmistaa, markkinoi ja myy nallekarhuja ja muita pehmoleluja asiakkaille ympäri maailmaa.

Nallekarhujemme menestys voidaan selittää vain niiden ainutlaatuisella suunnittelulla ja jokaiseen tuotteeseen liittyvällä ajatteluprosessilla. jokainen nalle perustuu todelliseen ihmiseen, mikä tekee niistä paljon todenmukaisempia!

Menestyksemme johtuu suurelta osin kauniista suunnittelustamme ja korkeasta laatustandardistamme. Bukowski-karhu ei kuitenkaan missään nimessä ole vain söpö ja joustava nalle. Pyrimme antamaan jokaiselle karhulle oman todellisen persoonallisuutensa ja sielunsa. Tämä tehdään omistamalla nallemme ympärillämme oleville ihmisille. Aina kun uusi perheenjäsen syntyy, työkavereistamme tulee vanhempia, ystävät ostavat lemmikkejä tai menevät naimisiin, tai ihmiset tulevat elämäämme, Barbara Bukowski esittää heidät nallekarhun, kanin tai minkä tahansa muun sopivaksi katsomansa eläimen muodossa. sille henkilölle.

Barbara Bukowski ja Janusz Bukowski perustivat meidät vuonna 1990 ja olemme kasvaneet heidän tarkkaavaisten silmiensä alla siitä lähtien. Nykyään työllistämme satoja ihmisiä ympäri maailmaa ja teemme tiivistä yhteistyötä monien hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa ja autamme järjestämään hyväntekeväisyystoimia. Valmistamme rakastettuja nallekarhujamme omassa tehtaassamme ja toimitamme ne omista Tukholman alueella sijaitsevista varastoistamme.

Näytetään 7 tuotetta

 • Ziggy-Nalle leppäkertun asussa

  19,00 
 • Ziggy-Nalle mehiläisen asussa

  19,00 
 • Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

  Ziggy-Nalle perhosen asussa

  19,00 
 • Antonio jääkarhu

  33,00 
 • Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.

  Frans & Alfred

  34,00 
 • Kaniini – Pale blue (15cm)

  18,00 
 • Bukowski Brown Bear avaimenperä

  5,00