Yuki oravan muovailuvaha

25,00 

Varasto loppu

Osasto: Avainsana tuotteelle

Neogrün muovailuvaha on luonnollista, vegaanista sekä biohajoavaa!

Laadukasta ja pehmeää muovailuvahaa
Ei sisällä yleisimpiä allergeeneja
Sertifioitu valmistus tapahtuu Saksassa
Pakkauksessa neljä eri väriä erillispakattuina
Pehmeää ja helposti muovailtavaa muovailuvahaa luonnollisista raaka-aineista!

Neogrün muovailuvahan avulla saa lapsesi toteuttaa mielikuvistustaan rajattomasti. Superpehmeä koostumus mahdollistaa jopa pienempien taiteilijoiden luovuuden esiin tulemisen. Muutaman tunnin kuluessa muovailuvaha alkaa kovettumaan säilyttäen silti kiiltonsa ja muotonsa. Voit halutessasi antaa teoksen kuivua ja kovettua, minkä jälkeen sen voi säilyttää muistona tai halutessaan vaikka maalata Neogrün-sormiväreillä.

Neogrün muovailuvahat valmistetaan vain luonnollisista, vegaanisista sekä biohajoavista ainesosista. Tuote sisältää vehnää. Muovailuvahat eivät sisällä yleisimpiä allergeeneja eli tuote on turvallinen myös moniallergikoille. Muovailuvaha ei sisällä soijaa, maapähkinää tai puupähkinöitä, palmuöljyä, maitoa, kalaa eikä munia. Tuotetta ei silti ole tarkoitettu syötäväksi.

Kaikki Neogrün-tuotteet testataan mikrobiologisesti eikä niissä ole parabeeneja, atsoväriaineita, petrokemian tuotteita ja muita myrkyllisiä aineita, joiden ei tulisi kuulua lasten tuotteisiin. Suosittelemme säilyttämään muovailuvahat omissa rasioissaan ja valonlähteiltä suojattuna. Luonnolliset värit voivat reagoida valon kanssa ja muuttaa väriään. Tuotteesta voi irrota väriä vaaleille pinnoille, mutta värit lähtevät miedolla saippuavedellä ja puhdistusliinalla.

Pakkaus sisältää neljä 120 gramman kokoista muovailuvahapalaa eri väreissä. Yuki-väripakkauksesta löytyvät värit keltainen, vihreä, punainen ja sininen. Saatavilla on myös LOKI-väripakkaus, jossa värit oranssi, vihreä, pinkki sekä violetti.

HUOM! Alle 3-vuotiaille vain aikuisen valvonnassa.

Koko: 4 x 120g