Viiru ja Pesonen pahvisalkku

17,50 

Varasto loppu

Hyväntuulinen lasten oma salkku, jonka vihreällä pohjalla on iloinen Viiru ja Pesonen -kuvitus. Salkun leveys on 20 cm. Salkun kansi sulkeutuu kauniin metallisoljen avulla, ja sen kestävä kahva pitää salkun mukana vauhdikkaammallakin matkalla. Salkkuun voi myös säilöä tärkeimmät aarteet, tai pieni voi ottaa sen mukaan matkalle. Salkun sisäpuolta koristaa erilaiset tavarat, joiden nimet on kirjoitettu ruotsiksi.

Yksityiskohtia täynnä olevista kuvituksista ja sanaleikestä tunnettu Sven Nordqvistin kirjoittama lastenkirjasarja Viiru ja Pesonen kertoo kekseliäästä Pesosesta, hänen kissastaan Viirusta ja heidän elämästään. Viiru ei ole ihan tavallinen kissa, vaan takajaloilla kulkeva, Pesosen kanssa jutteleva ja leikkisä veijari, joka usein myös keksii kepposia. Viiru ja Pesonen asustelevat yhdessä kanojen kanssa pienessä maatalossa. Yhdessä tämä parivaljakko päätyy mitä hauskempiin tilanteisiin, ja heidän välillään vallitsee suuri ystävyys.

Elämäniloinen ja valloittava salkku sopii pienen seikkailijan tarpeisiin ja on hurmaava lahjaidea jokaiselle Viiru ja Pesonen -fanille!

Koko: 20 x 16 x 8 cm