Viinikumi lime/hapansitruuna

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Intohimona hyvä maku!

Viinikumi, joka on valmistettu rakkaudella ja intohimolla. Viinikumi, joka täyttää korkeimmatkin vaatimukset. Viinikumi, jossa maistuu niiden luonnollisten ainesosien aromi ja maku, joista se on valmistettu.

Yhdistämme viinikumeissamme aina kaksi toisiaan täydentävää makua luodaksemme herkullisia makuelämyksiä. Etsimme kaiken aikaa uusia ja jännittäviä makuja ja haastamme jatkuvasti perinteisen kokemuksen viinikumeista.

Ensimmäinen maku löytyy viinikumin pinnasta, toinen taas sen alta. Näin ensimmäinen maku vapautuu saman tien, kun laitat viinikumin suuhusi – toinen taas heti kun upotat siihen hampaasi.

Olemme uteliaita uusia makuyhdistelmiä kohtaan ja etsimme jatkuvasti uusia jännittäviä makuja. Saamme inspiraatiomme uusiin makuyhdistelmiin marjoista, hedelmistä, juurista ja kukista ympäri maailman – ja haluamme jakaa uteliaisuuttamme ja näin innostaa kokemaan uusia makuja.

Uskomme myös, että ainutlaatuiset makuelämykset syntyvät käyttämällä vain parhaita raaka-aineita. Tämän takia käytämme luonnollisia makuja ja värejä viinikumeissamme. Ne ovat 100% vegaanisia – sekä gluteiini- että allergeenivapaita.

Käytämme ainoastaan korkealaatuisimpia raaka-aineita ja pyrimme myös tekemään hankinnat tavarantoimittajilta, jotka ovat mahdollisimman lähellä tuotantotilojamme. Mitä lyhyempi on raaka-aineiden matka tehtaalle, sitä matalampi on hiilijalanjälki.

Viinikumirasiamme on tehty kierrätetystä muovista. Lisäksi olemme alentaneet muovinkulutustamme 40 prosentilla aikaisempaan. Rohkaisemme asiakkaita keksimään uutta käyttöä tyhjille rasioille – niitä voi esimerkiksi käyttää mausteiden, kolikoiden, kynien tai muun sellaisen säilytykseen. Lisäksi olemme mahdollistaneet sen, että joulukalenteriimme voi ostaa täydennyksiä, jotta sitä voi käyttää vuodesta toiseen.

Ainesosat: Glukoosi-fruktoosisiirappi, sokeri, vesi, maissitärkkelys, happamuudensäätöaineet (omenasitraatti, natriumsitraatti, sitruunahappo), luontaiset aromit, tomusokeri (sokeri, perunatärkkelys), väri (karviaismarjatiiviste), kookosöljy, hapan sitruunajauhe, kiillotusaine (karnaubavaha).