Puinen vesi- ja kuularata

69,80 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 43232 Osastot: , ,

“Tavoite on itse matkanteko.”

Tämä on leikkisä tapa, jolla lapset oppivat kovalla työllä kuinka palkitsevaa leikki voi todella olla, kun tavoite vihdoin saavutetaan. Juokseva vesi tai pyörivä marmorikuula etenee rakennettua ratakokonaisuutta pitkin alaspäin.

Riippumatta siitä, käytetäänkö tuotetta kesällä vai talvella, sisällä vai ulkona vaikka rannan hiekassa, lapset saavat iloa radasta kaikkialla ja mihin aikaan vuodesta tahansa. Rataan voi myös yhdistää oman mielikuvituksen ja saatavilla olevien materiaalien mukaan vaikka mitä.
Palojen tarkempi tarkastelu riittää paljastamaan sen todellisen potentiaalin. Pieni pato pysäyttää kuulan, jolloin vesi valuu yli. Sivuilla olevat pienet reiät sopivat ihanteellisesti pienten tikkujen tai kukkien asettamiseen, jotka koristavat reittiä ja lisäävät luovuutta mahtavasti! Reikä voi saada kuulan tai veden katoamaan ja saada sen jälleen liikkeelle toisella tasolla. Mukana toimitettu korkki täydentää tätä ominaisuutta myös hienosti. Mukana on muutama puinen ja lasinen kuula mutta meiltä Tingelingistä löytyy lisää lasisia marmorikuulia joilla voi täydentää halutessa.
Vesi- ja marmorikuularata on aito ekologinen,saksalainen Erzi-laatutuote.

Setti sisältää: 7 puista kaukaloa, 4 puista kaavinta, 1 korkki, 3 erikokoista puista ja lasista kuulaa.

Materiaalit: Massiivipyökkipuu, myrkytön vesiohenteinen lakka.

Koko: 14,5 cm x 50,5 cm x 7,5 cm

Ikä: 3+. Varoitus! Sisältää pieniä osia, jotka voivat aiheuttaa tukehtumisvaaran.

Valmistettu Saksassa.