Ulkoleikit Lottie, sadevaatteet

24,00 

Varastossa

Ulkoleikkeihin varustautunut Lottienukke iloisen värisessä sadetakissa ja kumisaappaissa! Ei haittaa jos vähän sataakin, pihalla voi silti viihtyä. Samettiset housut ja raidalliset sukkahousut ovat pehmeät ja joustavat leikkiessä.

Materiaali: Vinyyli, muovi ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tulostettavat Lottie paperinuket tästä

Lataa tulostettavat Ulkoleikit Lottie värityskuvat tästä   tästä ja tästä

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Niiden pituus perustuu noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia.

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015.

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse.