Uima-allas pieni, 95cm

59,80 59,90 

Alice Pool tarjoaa täydellisen tavan pitää lapsesi iloisina ja viileinä lämpiminä kesäpäivinä. Pienemmillä mitoillaan tässä altaassa on juuri tarpeeksi tilaa vauvojen ja taaperoiden turvallisiin vesileikkeihin, ja se on täydellinen ahtaisiin ulkotiloihin. Mukana luomupuuvillapussi, jossa voit säilyttää uima-altaan.

Mitat: Halkaisija 95 cm, korkeus 25 cm.
Ikäsuositus: 1-3v.

HUOM! Tuote ei ole pelastusväline. Älä koskaan jätä lasta yksin veteen. Älä koskaan asenna kahluuallasta betonin, asfaltin tai muun kovan pinnan päälle.

Nämä tuotteet on tehty kestämään aika ja kulutusta. Miksi PVC? Vastaus on, että tämä materiaali omaa ainutlaatuiset ominaisuudet, joita tarvitaan turvallisen ja vesitiiviin puhallettavan uima-altaan valmistamiseen.

Halvat, huonolaatuisista muoveista valmistetut altaat hajoavat helposti, ja ne on vaihdettava usein. Nämä renkaat on valmistettu paksusta ja kestävästä materiaalista, jonka paksuus vaihtelee sen mukaan, minkä ikäinen (painoinen) niitä käyttää.

Me uskomme, että jotkut parhaista muistoistamme syntyvät naurun ja loputtomien kesäpäivien aikana!

LISÄTIETOA:

  • Ei sisällä BPA:ta eikä ftalaatteja.
  • Jokainen tuote toimitetaan luomupuuvillasta valmistetussa pölypussissa kätevää säilytystä varten.
  • Tuotteessa on erityisen pieni, hiottu reuna ulkopuolella saumakohdissa ensiluokkaista mukavuutta varten.
  • Jokaisen tuotteen mukana toimitetaan paikkaus-setti, jolla voit paikata mahdollisen reiän.
  • Kaikki värit ja kuviot on painettu käsin. Tämä prosessi on täysin manuaalinen ja siitä johtuen tuotteiden välillä saattaa esiintyä pieniä värivaihteluita.

HUOLTO

Käsittelemällä näitä tuotteita huolellisesti pidennät niiden käyttöikää, mikä vähentää tarpeetonta jätettä ja liiallista kulutusta. Alla muutama vinkki:

  • Huuhtele tuote käytön jälkeen puhtaalla vedellä tai pyyhi kostealla liinalla.
  • Varmista, että tuote on kuiva ennen taittamista ja varastointia. Vesijäämät voivat aiheuttaa bakteerien kasvua.
  • Älä jätä tuotetta suoraan auringonvaloon kun et käytä sitä, koska liialliselle lämmölle altistuminen voi aiheuttaa värien haalistumista (tummat värit ovat alttiimpia haalistumiselle kuin vaaleammat).
  • Älä koskaan täytä liikaa tai käytä paineilmaa tuotteen täyttämiseen, puhkeamisvaara!