Tutki pottaa -luukkukirja (2-4v)

12,95 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): WS593826 Osastot: , ,

Innostu pottaharjoittelusta! Oppi&ilo Tutki pottaa -luukkukirja voi rohkaista lasta pottatreeneihin. Ihastuttava luukkukirja on oiva potta-apuri! Suloisten kuvien, lempeän huumorin ja yksinkertaisten tekstien avulla lapsi voi harjoitella eroon vaipoista yhdessä kirjan kavereiden kanssa! Kohta ollaankin jo osa alushousujengiä! 😉 Uusien taitojen oppiminen on kivaa!

Tutki pottaa -kirja on hauska ja innostava tietopaketti lasten rakastamassa luukkukirjamuodossa. Iloisesti kuvitetun luukkukirjan kurkistusluukut jaksavat kiinnostaa kerta toisensa jälkeen! Mitä luukun takaa paljastuu? Luukkukirjan luukuissa on hauskoja yllätyksiä ja tietoiskuja. Laadukas luukkukirja on valmistettu vahvasta kartongista. Kirja on suunniteltu noin 2-4 -vuotiaille. Ihmettele ja innostu!

Pottaharjoittelu tulee ajankohtaiseksi useimmiten taaperoiässä. Hyvä hetki aloittaa pottaharjoittelu on silloin, kun lapsi osaa kertoa omalla tavallaan vessahädän tunteesta ja alkaa itse osoittaa kiinnostusta kuivaksi oppimisesta. Lasta voi motivoida pottaharjoitteluun hauskan luukkukirjan avulla.

Ikäsuositus: yli 2-4 -vuotiaille.
Mitat: 16 x 20 x 2 cm, 12 sivua.