Tuoksuva ja ilmava lima – Vaaleanpunainen purkka-tuoksu

8,50 

Varasto loppu

Erilaiset limat ovat olleet hittituote jo pitkään niin pienemmillä kuin isommillakin lapsilla. Limoihin löytyy lukuisia ohjeita netistä, mutta turvallisinta on käyttää testattuja ja tähän tarkoitukseen suunniteltuja aineita. Aito ja alkuperäinen, turvallinen sveitsiläisellä kaavalla valmistettu lima ilahduttaa ja viehättää monenikäisiä.

Tämä tuoksuva lima tulee kätevässä kannellisessa purkissa, jossa se on helppo säilyttää. Avaa vain purkin kansi, ja lima on valmis käytettäväksi – ei enää kodintarvikkeita täynnä erilaisia omia ja epämääräisiä sekoituksia! Muista sulkea kansi kunnolla kun et leiki limalla!

Slimy Super Fluffy on kuohkeaa, venyvää ja tuoksuvaa limaa. Limat ovat pastellinsävyisiä.

Saatavilla 4 eri väriä/tuoksua: mangolle tuoksuva oranssi, omenalle tuoksuva vihreä, purukumille tuoksuva pinkki ja vaahtokarkille tuoksuva keltainen.

Huom! Tuotteen väri ja tuoksu vaihtelee saatavuuden mukaan.

Kädet pitää pestä ennen kuin alkaa leikkiä limalla. Slimy on turvallista ja myrkytöntä, mutta se on tarkoitettu leluksi eikä sitä saa laittaa suuhun. Käytön jälkeen lima tulee laittaa takaisin purkkiin ja sulkea kansi tiiviisti. Helppoa ja hauskaa – superällöä ja ihan mahtavaa!

Ikäsuositus: Ei alle 3v. Mielellään vähintään 5 +

Valitse väri ja tuoksu

Keltainen vaahtokarkki, Oranssi mango, Vaaleanpunainen purkka, Vihreä omena