The Big Top – Sirkushylly (luonnonvalkoinen)

169,00 

Varastossa

Upea käsintehty puinen hylly joko seinään kiinnitettäväksi tai vaikka lipaston päälle seisomaan. Sirkushyllyn lava voi myös toimia näyttämöna jolla leikkiä erilaisilla hahmoilla!

Tämä sirkus ei ole tarkoitettu vain norsuille, kirahveille, rakastetuille nalleille ja muille artisteille, vaan ennen kaikkea se luo taikuutta lastenhuoneesi seinille. Tämä areena on paikka kaikille lemmikeille ja villieläimille, klovneille, nukkeille ja kaikille muille, jotka osaavat tehdä kivoja temppuja. Ja lippu heiluu haluamallasi tavalla tai tuulen suuntaan!

Jokainen huonekalu on käsintehty ja yksilöllisesti tilaustyönä tehty – työskentelemme vain laadukkailla materiaaleilla, jotka takaavat vakauden ja kiinnitämme tuotannon aikana huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, jotta sirkuslaatikko tuo taikuutta seinisi ikuisiksi ajoiksi. …

Hyllyn takana on 2 reikää ripustamista varten. Myös kiinnityskoukut ja tapit ovat mukana. Ja lippu voidaan poistaa tai kääntää haluttuun suuntaan.

Mitat: ilman lippua: 33,5 cm x 39,5 cm x 16 cm (leveys x korkeus x syvyys)

Materiaali: Koivuvaneri 10mm/0,40 tuumaa ja ekologinen, myrkytön vesipohjainen väri (hylly voidaan puhdistaa normaalisti, väri ei haalistu)

Tämän sirkushyllyn väri: Hylly puinen, sirkusetuosa sinapinvalkoinen, lippu kimaltelevan kultainen.