The Bachi – Puinen uitettava purjevene, 17 cm

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , , , Avainsana tuotteelle

Ranskan merenkulun slangissa bachi on merimiesten ja laivaston päälliköiden päähine. Valmistettu sinisestä villakankaasta, sen päällä on Ranskan laivaston punainen pompon-tupsu!

Tämä venemalli, joka tunnetaan nimellä Bachi, on 17 cm käsinveistetty tonnikalavene. Tämä Bretagnesta kotoisin oleva pyökkipuusta valmistettu vene on varustettu Bermuda-tyyppisellä puuvillapurjeella.

Puuvene valmistettiin käsin Ranskan Bretagnessa sijaitsevassa pajassa, käyttäen samaa tiaitotietoa joka on siirretty sukupolvelta toiselle vuodesta 1946 asti.

Se pitää seuraa sinulle koko elämäsi, jos annat sille sen tarvitseman huolenpidon.

Puu on elävä materiaali, joka reagoi veteen. Huolimatta veneidemme valmistuksessa tehdystä huolellisuudesta, pitkäaikainen kosketus veden kanssa voi vaurioittaa venettä. On tärkeää antaa veneesi kuivua varjossa ja poissa liiallisesta kuumuudesta jokaisen käyttökerran jälkeen.
Kivoja leikkihetkiä kaikille pienille merimiehille!

Kauppiaan vinkki: Kauniit käsintehdyt puuveneet ovat upea lahja myös ristiäisiin/nimiäisiin! Meillä myydään näitä veneitä yhtälailla lapsille kuin aikuisille. Upea koriste myös vaikka mökin ikkunalaudalla.

Koko: 17 cm.

Meteriaali: Pyökki. Valmistettu puusta, joka on kasvanut 30-50 km päässä tehtaasta, kestävää metsätaloutta noudattaen. Pinta on maalattu ja lakattu.

Ikäsuositus: 3-99v.