Teevee -hylly (harmaa)

169,00 

Varasto loppu

Upea käsintehty puinen hylly joko seinään kiinnitettäväksi tai lipaston päälle seisomaan. Hyllystä voi tehdä vaikka teatterilavan!

Teeveellämme voit leikata oman elokuvasi tai luoda esityksen: Pääosassa voi olla nalle, pehmoleluja tai nukkeja. Täällä voi myös näyttää itse tehtyjä kuvia. Pienet keräilijät voivat esitellä hahmonsa täydellisesti koko maailmalle. Ja tietysti liikkuva antenni antaa terävän signaalin.

Mitat: ilman teleskooppiantennia: 42 cm x 32,5 cm x 16 cm.

Materiaali: Koivuvaneri 10mm/0,40 tuumaa ja ekologinen, myrkytön vesipohjainen väri (hylly voidaan puhdistaa normaalisti, väri ei haalistu)

Tämän sirkushyllyn väri: Hylly puinen, sirkusetuosa sinapinvalkoinen, lippu kimaltelevan kultainen.

Voit ripustaa Teeveen lapsellesi ja antaa hänelle käytännöllisen ja hauskan huonekalun. Lelut ja hahmot “televisiossa” on aina hauska laittaa pois. Teevee voi olla myös lasten makuuhuoneen ulkopuolelle, se voi piristää päiväkoteja tai lääkäreiden odotushuoneita, ja lisäksi voit tehdä lasten kulmista ravintoloissa ja kahviloissa kiehtovampia ja viehättävämpiä. Teevee-hyllyt voivat toimia myymäläesittelyinä ja koristeina.

Jokainen huonekalu on käsintehty Warsovassa, Puolassa ja yksilöllisesti tilaustyönä tehty – työskentelemme vain laadukkailla materiaaleilla, jotka takaavat vakauden ja kiinnitämme tuotannon aikana huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, jotta TV-hyllyt toimisivat kaikkina päivinä…

Hyllyn takana on 2 reikää ripustamista varten. Myös kiinnityskoukut ja tapit ovat mukana. Ja teleskooppiantenni voidaan helposti ruuvata sopiviin reikiin.