Syksy Lottie

24,00 

Varasto loppu

Lottie rakastaa syksyä ja erityisesti puiden lehtien vaihtuvia värejä. Lämpimänä takissaan, hatussaan, huivissaan ja saappaissaan Lottie tutkii metsiä koiransa, Biscuit the Beaglen kanssa. Oi miten kauiisti  värikkäät lehdet lentelevät kun kasaa potkaisee!

Biscuit koira myydään erikseen.

Paketti sisäätää:

  • Pallonivelinen nukke, jolla on taivutettavat polvet
  • Korkealaatuiset, saran-nailonista valmistetut hiukset, pehmeät koskettaa ja vähemmän takkuja
  • Ftalaatiton vinyylimuovi, erittäin pehmeä
  • Irrotettavat kengät – nuket pystyvät seisomaan omilla jaloillaan
  • Vaaleat hiukset, siniset silmät

Materiaali: Vinyyli ja kangas.

Ikäsuositus: 3 – 12v.

Lataa tulostettavat Lottie paperinuket tästä

 

Lottie nuket ovat 18 cm pituisia. Niiden pituus perustuu noin yhdeksänvuotiaan tytön mittasuhteisiin ja ne kehitettiin lasten psykologian ja -ravitsemuksen alan tutkijoiden avustuksella.

Lottien motto “Ole peloton, ole rohkea, OLE OMA ITSESI” heijastaa yrityksen tavoitetta tarjota lapsen mallinen ja muotoinen nukke, johon on helppo samaistua: hän ei käytä koruja, meikkiä tai korkokenkiä. Nukke, joka kannustaa lapsia olemaan lapsia.

Lottie suosittelee STEM-aiheita lapsille ja oli jopa ensimmäinen nukke avaruudessa, kun hän matkusti kansainväliselle avaruusasemalle Britannian Euroopan avaruusjärjestön astronautin, Tim Peaken mukana Principia-operaatiossa joulukuussa 2015.

Vuosien saatossa yritys on tehnyt yhteistyötä lukuisten tahojen kanssa: Europan avaruusjärjestö ESA, Toy Like Me (järjestö, joka edustaa vammaisia), TrowelBlazers (ryhmä naisarkeologeja, -paleologeja ja -geologeja), WAGGGS (World Association of Girl Guides and Girl Scouts), jne.

Osan nukeista ovat suunnitelleet lapset itse.