Steiff – Pilla-hiiri

37,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 027819-1 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tästä pienestä olennosta tulee perheenjäsenesi alta aikayksikön!

Pilla on ommeltu korkealaatuisisesta kudotusta karvasta. Hänen jalkansa, korvansa ja häntänsä on luotu pehmeästä puuvillasametista realistisen ilmeen ja poikkeuksellisen pehmeän tunteen saavuttamiseksi.

Pillan kasvot on maalattu käsin ja hän on kokonaan käsin ommeltu vuosisatoja vanhoissa Steiffin saksalaisissa työpajoissa.

Moitteettoman laadun lisäksi Pilla on todella suloinen! Steiff on ollut pehmolelujen edelläkävijä vuodesta 1880. Pillalla on maailmankuulu “Button in Ear” -tavaramerkki, korkeimman laadun symboli.

Koko: 10 cm.
Materiaali: 63% akryyli, 37% puuvilla.

Valmistettu Tunisiassa.

Ikäsuositus: +3v.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus” lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut pehmoleluja ja keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhu vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villavuopasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.