Steiff – Mimmi kissanpentu

35,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 099236 Osastot: , ,

Mimmi-pentu nuolee tassujaan ahkerasti. Hän on juuri syönyt maidon ja viiksikarvoihin on jäänyt muutama tippa. Mmmm! Tyytyväisenä ja valmiina leikkiin hänen tummanvihreät silmänsä loistavat.

Tämä pieni kissanpentu, jonka pituus on 14 cm, on valmistettu korkealaatuisesta Steiff-kankaasta päästä tassuihin asti. Tämä pehmoinen, punaraidallinen kissanpentu on täytetty pehmoisella sisustalla ja se on suunniteltu rakkaudella. Kissanpennun silmät ja suu on maalattu käsin korostamaan  vaaleanpunaisia ​​sisäkorvia.

Koko: 14 cm.

Materiaali: 85% polyakryyli, 15% polyesteri, turvasilmat. Voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Valmistettu Tunisiassa.

Ikäsuositus: Kaiken ikäisille.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus”-lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut korkealaatuisia pehmoleluja ja -keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhun vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Useat Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villahuovasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle! Nämä ihanat lelut on mainioita lahjoja jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, ajattoman kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.