Steiff – Lumpi kultainen noutaja

47,00 

Varasto loppu

Steiffin pienellä ystävällä Lumpi pennulla on kultainen vaalea turkis ja se on yksinkertaisesti ihana. Lumpi on todellinen ystävä ja erittäin leikkisä. Pentu rakastaa myös halaamista, koska hän on valmistettu pehmeästä kudotusta turkista.

Pentu on 22 cm pitkä ja se on myös loistava lahja vauvoille.

Materiaali: 55% polyakryyli, 45% puuvilla, turvasilmat. Voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Valmistettu Tunisiassa.

Ikäsuositus: Kaiken ikäisille.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus”-lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut korkealaatuisia pehmoleluja ja -keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhun vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Useat Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villahuovasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle! Nämä ihanat lelut on mainioita lahjoja jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, ajattoman kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.