Steiff – Chinchilla

59,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 070143 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Tämä on Chinchi, Steiffin National Geographic -sarjasta.

Tämän ihanan suloisen jyrsijän luonnollinen elinympäristö on Andien vuoristovaltio Chile, Etelä-Amerikassa. Erittäin pehmeän turkkinsa vuoksi tätä eläintä metsästetään laajasti luonnossa ja se on vaarassa kuolla sukupuuttoon. Riskiä pahentaa vielä se, että niitä siepataan ja pidetään lemmikkinä. Tsintsilloja viedään ja myydään ympäri maailmaa omistajille, jotka pitävät niitä häkissä.

Alkuperäisen kolleegansa kauneuden innoittamana Chinchi on valmistettu pehmeän muhkeasta kankaasta. Hänellä on kauniit kasvonpiirteet, sekä vaaleanpunaiset sisäkorvat ja nenä. Hänen pienet vaaleanpunaiset tassunsa työntyvät kermanvärisen vatsan alle.

Tämän lelun tuotto au´ttaa National Geographic Societyn tutkijoita ja tieteilijöitä, jotta he voivat edelleen suojella eläimiä, kuten Chinchiä, jotka ovat sukupuuton vaarassa.

Koko: 18 cm.
Materiaali: 80% akryyli, 20% polyesteri, voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Valmistettu Tunisiassa.

Ikäsuositus: +3v.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus” lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut pehmoleluja ja keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhu vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villavuopasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.