Steiff – Chinchi tsintsilla

59,90 

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 071928 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Chinchi on erityisen suloinen seuralainen, joka vangitsee kaikkien lasten sydämet ensisilmäyksellä erityisen suloisilla kasvoillaan ja pienellä tympeällä nenällään.

Chinchi on 18 cm pitkä ja hänen elävät mallinsa ovat kotoisin Andeilta. Chinchi kiinnittää huomiota eläinten hyvinvointiin, sillä chinchillat ovat olleet uhanalaisia ​​jo jonkin aikaa. Chinchillamme on valmistettu pehmeästä pehmokankaasta ja siinä on muoviset silmät. Hän ei malta odottaa, että hän voi kierrellä kanssasi lastenhuoneessa!

Koko: 18 cm.
Materiaali: 80 % polyakryylia, 20 % polyesteriä, voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.

Ikäsuositus: +3v.

 

STEIFF – SAKSA

Steiff on maailman johtava huippuluokan lelujen ja keräilyesineiden valmistaja. Se on todellakin markkinoiden ainoa ”luksus” lelumerkki. Kansainvälisesti tunnettu poikkeuksellisesta laadustaan, ​​Steiff käyttää edelleen perinteisiä materiaaleja ja valmistustekniikoita ainutlaatuisten ja arvostettujen tuotteidensa luomiseen.

Yrityksen perusti Margarete Steiff vuonna 1880, ja se on luonut yli 16 000 erilaista pehmoeläinmallia. Alusta asti yritys on valmistanut pehmoleluja ja keräilyesineitä, jotka asettavat maailmanlaajuisen laatustandardin. Yritys tunnetaan ehkä parhaiten karhuistaan ​​- Steiff keksi nallekarhu vuonna 1902. Nimensä nalle on saanut presidentti Theodore ”Teddy“ Rooseveltilta.

Steiff-eläimet on valmistettu mohairista, alpakasta, kashmirista, 100% puuvillasametista, 100% villavuopasta ja arvokkaasta kudotusta pehmokankaasta – materiaalista, joka on yleensä varattu huippumuodin teollisuudelle. Steiff-tuotteita pidetään usein perheen perintöesineinä, ja niitä siirretään sukupolvelta toiselle.

Steiff-lelut ovat kestäviä, koska ne on valmistettu erittäin hyvin ja testattu tarkasti – ylittäen kaikki Yhdysvaltain ja kansainväliset leluturvallisuusstandardit. Vanhoja Steiff -tuotteita myydään säännöllisesti huutokaupoissa kymmenillä tuhansilla dollareilla. Keräilijät arvostavat Steiff-tuotteita niiden taiteellisuuden, kauneuden ja kestävän arvon vuoksi. Lapset rakastavat ystävällisiä kasvoja, pehmoista turkista ja realistisia malleja. Kun “vain paras” on tarpeeksi hyvä, Steiff on ainoa valinta.