SmartMax Wobbly Cars -magneettileikki (+12kk)

35,50 

Varasto loppu

SmartMax Wobbly Cars magneettinen vetolelu on hauska ja kehittävä lelu taaperolle. Yhdistele osia ja rakenna vaappuen liikkuvia junia ja autoja! Hullunkuriset naamat ilahduttavat vaunujen kyydissä! Osat kiinnittyvät toisiinsa magneetin avulla. Lapsi tutustuu leikin lomassa turvallisesti magnetismin kiehtovaan maailmaan.

Sisältö: 7 osaa: 3 vaunua, 3 palloa ja vetonarun
Pakkauksen mitat: 24 x 6 x 24 cm

Palkittu SmartMax-rakennussarja

SmartMax-tuoteperheen My First -sarja on erityisesti perheen pienimmille suunnattu rakentelusarja. Suuriin magneettisiin osiin on helppo tarttua. Naps! Osat tarttuvat helposti yhteen ja onnistumisen riemu on taattu! SmartMax tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan hauskalla tavalla leikkien. Rakenteluleikeissä myös silmän ja käden välinen koordinaatiokyky paranee. Leikin lomassa lapsi voi oppia värejä ja muotoja sekä avaruudellista hahmottamista. Opettavainen lelu on ilo lapselle ja vanhemmalle.

Magneettisesta rakentelusta innostuvat helposti myös isommat lapset ja jopa aikuiset. Monipuolinen sarja sisältää laajan valikoiman erilaisia settejä, jotka kaikki ovat keskenään yhteensopivia. Sarjaa on siis helppo laajentaa. SmartMax-sarja kasvaa lapsen mukana ja se haastaa kaikenikäisiä lapsia oman taitotason mukaan laittamaan rakentelutaidot testiin! Osia yhdistelemällä sarjasta saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia!

Ikäsuositus: 1-5-vuotiaille