SmartMax Toteemipaalu -magneettileikki (+18kk)

35,50 

 

Varastossa

SmartMax Totem on monipuolinen rakentelulelu tai -peli taaperolle sekä leikki-ikäiselle. Yhdistele magneettisia osia ja luo upeita toteemipaaluja. Pakkaus sisältää kahdeksan erilaista magneettista osaa, joita yhdistelemällä voi rakentaa painovoimaa uhmaavia toteemeja. Palat ovat erilaisia muodoiltaan, väreiltään, ääniltään ja pinnoiltaan. Vihreä ja sininen palikka ovat pohjoisnapaisia ja punainen ja keltainen palikka etelänapaisia. Tämä tuo hauskan lisän rakenteluun! Miksi kummassa keltainen palikka ei asetukaan punaisen päälle tai sininen palikka karkaa vihreää, mutta keltainen palikka napsahtaa helposti vihreän päälle?
Monipuolinen SmartMax Totem kehittää hahmottamista ja loogista ajattelua

Lapsen kehittyessä on aika ottaa käyttöön pakkauksen mukana tulevat 24 haastetta (12 kaksipuolista mallikorttia). Osaatko rakentaa samanlaisen toteemin, kuin kortin kuvassa? Leikin lomassa erilaiset taidot kehittyvät kuin huomaamatta! Lapsi oppii eri muotoja, värejä, hahmottamista, loogista ajattelua ja suunnitelmallisuutta. Monipuolinen lelu tukee lapsen kehitystä ja tarjoaa kivaa ja kehittävää tekemistä pitkäksi aikaa!

SmartMax Totem on yhteensopiva kaikkien SmartMax-settien kanssa.

Sisältö: 8 erilaista osaa ja 24 haastetta (12 kaksipuolista mallikorttia)
Magneettisen tangon pituus 7 cm ja halkaisija 2,5 cm, palikkaosien leveys 4,3 – 9 cm
Pakkauksen mitat: 24 x 6 x 24 cm

Palkittu SmartMax-rakennussarja sopii kaikenikäisille lapsille

SmartMax-tuoteperheen My First -sarja on erityisesti perheen pienimmille suunnattu rakentelusarja. Suuriin magneettisiin osiin on helppo tarttua. Naps! Osat tarttuvat helposti yhteen ja onnistumisen riemu on taattu! SmartMax tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan hauskalla tavalla. Rakenteluleikeissä myös silmän ja käden välinen koordinaatiokyky paranee. Leikin lomassa lapsi voi oppia värejä ja muotoja sekä avaruudellista hahmottamista. Opettavainen lelu on ilo lapselle ja vanhemmalle.

Magneettisesta rakentelusta innostuvat helposti myös isommat lapset ja jopa aikuiset. Monipuolinen sarja sisältää laajan valikoiman erilaisia settejä, jotka kaikki ovat keskenään yhteensopivia. Sarjaa on siis helppo laajentaa. SmartMax-sarja kasvaa lapsen mukana ja se haastaa kaikenikäisiä lapsia oman taitotason mukaan laittamaan rakentelutaidot testiin! Osia yhdistelemällä sarjasta saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia!

SmartMax-sarja on palkittu Suomessa monena vuonna Vuoden lelu -palkinnolla.

Ikäsuositus: yli 18 kk