SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimet (+12kk)

29,90 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SMX224 Osastot: ,

Tunnustele, kuuntele, katsele! SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimet hurmaavat! Innovatiivinen magnetismiin perustuva ensilelu.

SmartMax Sounds and Senses -aistihelistimissä yhdistyy monta lasta kiehtovaa elementtiä: kirkkaat perusvärit, erilaiset tunnustelupinnat, äänet ja ilmeet sekä magnetismin vetovoima.

Helistettäessä jokainen pallo kuulostaa erilaiselta. Kun pallon yhdistää magneettitankoon saattaa ääni lakata kokonaan! Magnetismin taikaa! Pienokaisella riittää ihmeteltävää ja tutkittavaa!

SmartMax Sounds and Senses -aistihelistinsetti sisältää kahdeksan suurta osaa, jotka voidaan yhdistää toisiinsa magnetismin avulla. Jokainen neljästä erivärisestä magneettitangosta tuntuu käteen erilaiselta. Myös helistinosissa on erilaisia pintoja, joita on hauska tutkia sekä sormin että suulla. Erilaiset tunnustelupinnat ja äänet aktivoivat lapsen aisteja. Lelu tukee myös lapsen näön, kuulon ja motoristen taitojen kehitystä. Pallojen erilaiset ilmeet ovat loistava väline tunteiden nimeämiseen ja tunnetaitojen harjoittelemiseen.

Voidaan yhdistää muihin SmartMax-sarjan osiin. Vinkki: Erinomainen lahjaidea ensimmäisenä syntymäpäivänä!

Sisältö: 8 osaa
Magneettisen tangon pituus 7 cm ja halkaisija 3 cm, helistinosan halkaisija noin 7 cm
Pakkauksen mitat: 24 x 6 x 24 cm

Ikäsuositus: yli 12 kk