SmartMax Safari Animals -magneettileikki (+12kk)

32,50 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SMX220 Osastot: ,

Safari Animals on monipuolinen rakenteluleluleikki taaperoille. Magneettisia tankoja ja eläinosia yhdistämällä voi rakentaa kuusi eläintä: leijonan, virtahevon, kirahvin, sarvikuonon, krokotiilin ja norsun. Eläintem osista voi luoda myös aivan uusia, mielikuvituksellisia eläinhahmoja! Tämä hauska rakentelulelu herättää mielikuvituksen ja edistää kädentaitoja.

Safari Animals sisältää 18 osaa (kuusi magneettista tankoa ja 12 eläinosaa).

SmartMax-sarjan ominaisuudet ja hyödyt:

  • Suuret magneettiset osat, joihin on helppo tarttua
  • Tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan
  • Opettaa värejä ja muotoja
  • Kehittää avaruudellista hahmotuskykyä

Pakkauksen mitat: 24 x 6 x 24 cm.

Magneettisen tangon pituus 7 cm ja halkaisija 2,5 cm.

Ikäsuositus: yli 12 kk.

SmartMax-tuoteperheen My First -sarja on erityisesti perheen pienimmille suunnattu rakentelusarja. Suuriin magneettisiin osiin on helppo tarttua. Osat napsahtavat helposti yhteen ja onnistumisen riemu on taattu! SmartMax tutustuttaa magnetismiin ja vetovoimaan hauskalla tavalla. Rakenteluleikeissä silmän ja käden välinen koordinaatiokyky paranee. Leikin lomassa lapsi voi oppia värejä ja muotoja sekä avaruudellista hahmottamista.

Magneettisesta rakentelusta innostuvat helposti myös isommat lapset ja jopa aikuiset. Monipuolinen sarja sisältää laajan valikoiman erilaisia settejä, jotka kaikki ovat keskenään yhteensopivia. Sarjaa on siis helppo laajentaa. SmartMax-sarja kasvaa lapsen mukana ja se haastaa kaikenikäisiä lapsia oman taitotason mukaan laittamaan rakentelutaidot testiin! Osia yhdistelemällä sarjasta saa rakennettua mitä mielikuvituksellisempia kokonaisuuksia!