SmartGames ulkoiluta koiria -logiikkapeli (7-99v)

26,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG427 Osastot: ,

Pidä hihna tiukalla ja varmista, että hihnat eivät mene solmuun, kun viet koirasi ulkoilemaan. Vältä toisten koirien ja kissojen kohtaamista, jotta sopu säilyy! SmartGames Walk the Dog on upea logiikkapeli, jonka hauskat hahmot innostavat kokeilemaan mihin asti oma päättelykyky riittää! Saatko ratkaistua kaikki 80 eritasoista haastetta?

Pelin tavoitteena on saada neljä koiraa ulkoilemaan puistoon (eli pelilaudalle) siten, että koirien välissä on tarpeeksi tilaa! Koirien eri mittaiset hihnat täytyy pitää tiukalla eivätkä hihnat saa mennä ristiin. Pelissä on 80 toinen toistaan kiperämpää haastetta. Haasteisiin on vain yksi oikea ratkaisu, jotka on esitetty haastevihkosen lopussa.

Pelin mukana tulee hauska “doggy bag”, jonka sisään pelin voi pakata ja napata mukaan matkalle!

SmartGames-pelisarjasta löytyy peli ihan jokaiselle ikä- tai taitotasoon katsomatta! Asteittain vaikeutuvat tehtävät pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Suosittelemme aloittamaan tehtävien ratkaisemisen ensimmäisestä, helpoimmasta tehtävästä ja etenemään numerojärjestyksessä. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta ja toinen toistaan haastavammat tehtävät pitävät mielenkiinnon yllä. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?
Logiikkapelit kehittävät monipuolisesti erilaisia taitoja

SmartGames Walk the Dog on hauska logiikkapeli, joka kehittää loogista ajattelua. Peli kehittää loistavasti myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli koululaisille. Tehtäviä ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. SmartGames-pelit ovat loistavia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille. Sarjan laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle suosikki!

Sisältö: pelilauta, kolme ulkoiluttajaa koirineen, yksi koira, kaksi kissaa, yksi puu, haastekirja ratkaisuineen sekä peliohjeet.
Pelilaudan mitat: 15 x 15 cm
Koiran ulkoiluttajan korkeus: 6 cm
Pakkauksen mitat: 24,5 x 24,5 x 4,5 cm

Ikäsuositus: 7-99v.