SmartGames Trucky 3 -oppimispeli (+3v)

39,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG035 Osastot: ,

Lastaustaidot esiin ja pakkaamaan! SmartGames Trucky 3 -pelissä on kolme hauskaa kuorma-autoa matkalla seuraavaan kohteeseensa. Osaatko auttaa niiden lastaamisessa niin, että kaikki tavarat mahtuvat lavalle? Hauska ja haastava SmartGames logiikkapeli kasvaa lapsen taitojen mukana: ensin lelu, sitten peli! Pienemmät kuorma-auton kuljettajat voivat lastata palikoita autojen lavalle omalla tavallaan ja ajella autoilla kuten leluautoilla ajellaan. Vähitellen on aika tarttua pelin haastekirjaan ja alkaa ratkoa tehtäviä. SmartGames Trucky 3 -pelin vähitellen vaikeutuvat haasteet tarjoavat aivojumppaa myös koululaisille ja aikuisillekin!

SmartGames Trucky 3 -peli kehittää hienomotoriikkaa, avaruudellista ja näönvaraista hahmottamista, keskittymiskykyä sekä ongelmanratkaisutaitoja. Peli opettaa lapselle myös värejä ja muotoja. Tämän pelin kanssa lapsi oppii leikkien!

Lapsi oppii leikkien!

Sininen, punainen ja keltainen kuorma-auto ovat valmiina kuljettamaan lasteja. Mutta mahtuuko koko lasti auton lavalle niin, että se ei tule yhtään laitojen yli? SmartGames-klassikko Trucky 3 on monipuolinen peli, joka tarjoaa kivaa ja opettavaista tekemistä pitkäksi aikaa! Tukevat autot ja eriväriset palikat kestävät leikeissä. Kuin luonnostaan lapset haluavat lastata monenmuotoisia palikoita autojen lavoille. Myös autojen läpinäkyvät lavat ovat erimallisia, joten mukavaa haastetta riittää!

Kun sopiva hetki koittaa, on aika tarttua Trycky 3 -pelin haasteisiin! Helpoimmissa haasteissa (Starter ja Junior) lastataan palikoita vain yhden auton lavalle. Vaikeammissa haasteissa (Expert ja Master) lastattavana on kaksi tai kolme autoa. Tämä mainio hahmottamista kehittävä peli on koukuttanut myös monet aikuiset pohtimaan ratkaisuja!

SmartGames-peleissä on aina mukana myös haasteiden ratkaisut. Jos pelin haasteet tuntuvat aluksi liian vaikeilta, voi niiden ratkaisemista harjoitella suoraan vastauskuvien perusteella. Myös tätä kautta peli antaa hyvää harjoitusta hahmottamiselle.

Sisältö: 3 kuorma-autoa, 10 värikästä palaa, haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet.
Sinisen kuorma-auton koko 10 x 8 x 5 cm.
Pakkauksen mitat 29 x 24 x 6 cm.

Ikäsuositus: yli 3-vuotiaille.