SmartGames Parking Puzzler – Parkkipaikka logistiikkapeli (6-99v)

24,50 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG434 Osastot: ,

Parkkeeraa autot niille varattuihin parkkiruutuihin! SmartGames Parking Puzzler – Parkkipaikka on ainutlaatuinen päättelypeli, jossa pelaajan tulee löytää oikeat parkkiruudut haasteen vinkkien perusteella.

SmartGames Parking Puzzler -pelissä pääset testaamaan pysäköintitaitosi! Sinun tulee parkkeerata kaikki autot sääntöjen mukaisesti parkkiruutuihin. Jokaisessa haasteessa annetaan vinkkejä tiettyjen autojen sijainnista pysäköintialueella. Helpoissa haasteissa näytetään koko parkkipaikan järjestys. Mitä vaikeampaan haasteeseen edetään, sitä vähemmillä vinkeillä sinun on selvittävä haasteen ratkaisemisesta. Muistathan myös noudattaa liikennesääntöjä! Autoja ei saa parkkeerata ajoradalle tai poikittain pysäköintiruutuun. Vain laillisesti selvitetty haaste antaa sinulle luvan edetä seuraavaan haasteeseen!

SmartGames-logiikkapelit sopivat koko perheelle

Kuten kaikki SmartGames -älypelit myös SmartGames Parking Puzzler -logiikkapeli kehittää loogista päättelykykyä ja suunnitelmallisuutta. Peli harjaannuttaa myös keskittymiskykyä ja avaruudellista hahmottamista. Toinen toistaan haastavampia tehtäviä ratkaistaessa ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. Asteittain vaikeutuvat haasteet pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?

60 haastetta helposta hyvin vaikeaan.
Sisältö: pelilauta ja kansi, kuusi autopalaa, haastekirja ratkaisuineen ja peliohjeet.
Pelilaudan koko: 15 x 15 x 2 cm.
Pakkauksen koko: 17 x 24 x 4,5 cm.

Ikäsuositus: 6-99v.