Ötökät – magneettinen matkapeli +7v

16,80 

Varasto loppu

Mainio magneettinen matkapeli “Ötökät” vie sinut ötököiden maailmaan! Paljasta vikkelien ötököiden salaiset piilopaikat! Pelin tavoitteena on asettaa neljä palaa pelilaudalle niin, että vain haasteessa kuvatut ötökät jäävät näkyviin ja kaikki muut pysyvät piilossa.

Valitse haastekirjasta haaste ja laske montako kappaletta kutakin ötökkää on näkyvillä. Koeta asettaa neljä palaa pelilaudalle siten, että vain haasteessa olevat ötökät jäävät näkyviin. Muut ötökät tulee saada piiloon palojen alle. Peli-idea on mainion yksinkertainen, mutta vähitellen vaikeutuvat haasteet antavat aivoille ajankulua pitkäksi aikaa!

Ötökät on ainutlaatuinen loogista päättelykykyä vaativa peli kaikenikäisille. Pelissä on 48 erilaista haastetta hyvin helposta erittäin vaikeaan. Peli kehittää loogista ajattelua, strategista suunnittelua sekä visuaalista ja avaruudellista hahmottamista.

Matkapelin palat ovat magneettisia, joten ne pysyvät helposti kiinni pelilaudassa ja tallella. Pienen kokonsa ja magneettisten palojen ansiosta Ötökät on erinomainen peli mukaan matkalle!

Ikäsuositus: yli 7-vuotiaille.
48 haastetta helposta vaikeaan.

Sisältö:

  • kätevä, kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet ja neljä magneettista palaa, mitat: 15,8 x 16,2 x 1,5 cm.
  • Peliohjeet