SmartGames Huddle Up -logiikkapeli (6-99v)

35,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SGM506 Osastot: ,

Pingviiniperheen jäsenet ovat joutuneet eroon toisistaan ympäri jäälauttaa, mutta ilma viilenee. Kokoa pingviiniperheesi yhteen lämmittelemään. SmartGames Huddle Up on lämminhenkinen perhepeli 2-4 pelaajalle. Pingviinit hyppäävät toistensa yli, sukeltavat avannosta toiseen ja kipuavat jäälohkareiden päälle. Ensimmäinen pelaaja, joka kokoaa pingviiniperheensä yhteen, voittaa pelin!

Pelissä on yksinkertaisemman Junior-version lisäksi haastavampi Expert-versio, jonka säännöt ovat samat kuin Junior-versiossa, mutta voittaaksesi pelin, kaikkien pingviiniesi päiden tulee olla samalla tasolla. Eli kaikkien kolmen isomman pingviinin tulee seistä jäälautalla (tai avannossa) ja kolmen pienemmän pingviinin jäälohkon päällä.

Yhdessä pelattavat pelit kehittävät monipuolisesti erilaisia taitoja mm. loogista ajattelua, suunnitelmallisuutta sekä kielellisiä ja sosiaalisia taitoja. Mikä tärkeintä, pelaaminen on hauskaa koko perheen yhteistä puuhaa!

Sisältö: 1 pelilauta, jossa 61 kuusikulmiota muodostaa jäälautan. 4 eriväristä pingviiniperhettä (perheessä on 3 isoa ja 3 pientä pingviiniä) ja 6 jäälohkoa
Pelin kesto: noin 15 minuuttia
Pakkauksen mitat: 24 x 29 x 6 cm

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille