SmartGames Horse Academy -logiikkapeli (7-99v)

35,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG097 Osastot: ,

Rakenna hevosellesi esterata ja ylitä ne oikeassa järjestyksessä. SmartGames Horse Academy on jokaisen heppatytön ja -pojan suosikkipeli!

Rakenna hevosellesi esterata lähdöstä maaliin niin, että ratsukko ylittää esteet haasteessa kuvatussa järjestyksessä. Esteet ovat erivärisiä ja ne on merkitty kirjaimilla. Joissain haasteissa hevonen ylittää saman esteen useampaan kertaa, joten sen tulee tehdä silmukka tai U-käännös. Hevonen kulkee reitillä vain yhteen suuntaan. Mitä pidemmälle etenet sitä enemmän joudut käyttämään päättelykykyäsi. SmartGames Horse Academy on hauska ja haastava peli koululaisille, nuorille ja aikuisille.

Upea kolmiulotteinen peli ja näyttävät pelivälineet houkuttelevat logiikkahaasteiden pariin koko perheen! Onnistutko ratkaisemaan kaikki 80 haastetta? Pelaa yksin tai ratkaise haasteita yhdessä kaverin kanssa. Jokainen löytää itselleen sopivan vaikeustason pelin 80 eritasoisen tehtävän ansiosta.

SMARTGAMES-PELIT SOPIVAT KAIKENIKÄISILLE JA -TASOISILLE PELAAJILLE
SmartGames-pelisarjasta löytyy peli ihan jokaiselle ikä- tai taitotasoon katsomatta! Asteittain vaikeutuvat tehtävät pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopivasti haastetta. Suosittelemme aloittamaan tehtävien ratkaisemisen ensimmäisestä, helpoimmasta tehtävästä ja etenemään numerojärjestyksessä. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta ja toinen toistaan haastavammat tehtävät pitävät mielenkiinnon yllä. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?

LOGIIKKAPELIT KEHITTÄVÄT MONIPUOLISESTI ERILAISIA TAITOJA
SmartGames Horse Academy on hauska logiikkapeli, joka kehittää loogista ajattelua. Peli kehittää loistavasti myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli koululaisille. Tehtäviä ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. SmartGames-pelit ovat loistavia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille, nuorille ja jopa aikuisille. Sarjan laajasta valikoimasta löytyy suosikkipeli jokaiseen makuun!

Peli sisältää 80 haastetta
Sisältö: pelilauta, 1 maaliportti, 10 palapelin palaa, joissa esteitä ja polkuja, 1 ratsukko, haastevihkonen, jossa 80 haastetta ratkaisuineen sekä peliohjeet.
Pelilaudan mitat:
Ratsukon korkeus: 6 cm
Pakkauksen mitat: 29 x 24 x 6 cm

Ikäsuositus: yli 7-vuotiaille