SmartGames Gooal!- magneettinen matkapeli (6-99v)

16,80 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SGT320 Osastot: ,

Sijoita pelaajasi kentälle oikein ja laukaise maali!

Gooal! on hauska jalkapalloteemainen logiikkapeli lapsille ja aikuisille. Aseta pelaajat kentälle eli pelilaudalle haasteen mukaisesti. Aseta jäljelle jääneet palat pelilaudalle niin, että ne muodostavat jalkapallolle reitin maaliin. Innostavan pulmapelin toinen toistaan haastavammat tehtävät laittavat aivot hommiin.

Nappaa tämä hauska magneettinen matkapeli ajankuluksi lomareissulle tai vaikka uimarannalle! Pelilauta avautuu kirjan sisältä näppärästi, kun avaat nepparikiinnityksen. Haastevihko kulkee mukana kirjan sisällä ja magneettiset peliosat pysyvät visusti tallessa. Haastevihkosessa on 48 haastetta, joita voi ratkaista joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ratkaisut löytyvät haastevihkosen lopusta.

KOKO PERHEEN SMARTGAMES-LOGIIKKAPELIT
SMARTGAMES-PELIT SOPIVAT KAIKENIKÄISILLE JA -TASOISILLE PELAAJILLE
SmartGames Gooal! -peli sopii hyvin eri-ikäisille lapsille ja aikuisille. Asteittain vaikeutuvat tehtävät pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Suosittelemme aloittamaan tehtävien ratkaisemisen ensimmäisestä, helpoimmasta tehtävästä ja etenemään numerojärjestyksessä. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta ja toinen toistaan haastavammat tehtävät pitävät mielenkiinnon yllä. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?

LOGIIKKAPELIT KEHITTÄVÄT MONIPUOLISESTI ERILAISIA TAITOJA
SmartGames-pelit kehittävät loogista ajattelua. Pelit kehittävät loistavasti myös keskittymiskykyä ja ovat erinomaisia oppimispelejä kouluikäisille lapsille. Tehtäviä ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. SmartGames-pelit ovat loistavia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille. Matkapelit ovat suosittuja kaverilahjoja. Sarjan laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle suosikki!

Peli sisältää 48 haastetta
Sisältö: kätevä, kirjanmuotoinen pelilauta, jossa haastevihko ratkaisuineen ja peliohjeet sekä kymmenen magneettista palaa

Mitat: 16,2 x 16 x 1,5 cm

Ikäsuositus: yli 6-vuotiaille