SmartGames Ghost Hunters -logiikkapeli (5-99v)

23,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG433 Osastot: , ,

SmartGames Ghost Hunters – Kummitusjahti vie sinut vanhaan kartanoon jahtaamaan kummituksia! Aseta valitsemasi haastekortti pelilaudalle ja pyydystä hurjat haamut taskulampun valokeilaan.

Käy kummitusjahtiin vanhassa kartanossa! SmartGames Ghost Hunters – Kummitusjahti on ainutlaatuinen logiikkapeli, joka sopii niin koululaisille kuin aikuisillekin! Aseta valitsemasi haastekortti pelilaudalle ja pyydystä hurjat haamut taskulampun valokeilaan.

SMARTGAMES GHOST HUNTERS – KUMMITUSJAHTI VIE HAAMUJA PYYDYSTÄMÄÄN!
Oletko joskus miettinyt, mitä kummitukset puuhailevat kummituskartanossa? Pelaa SmartGames Kummitusjahti -peliä ja selvitä asia! Valitse ensin haastekortti ja aseta se pelilaudan kannen päälle. Muut kortit pysyvät mukavasti tallessa kannen alla. Järjestä kaikki kuusi läpinäkyvää palaa haastekortin päälle niin, että jokainen kummitus tulee taskulampun valokeilan päässä olevaan ympyrään. Onnistuitko? Pelin 60 vähitellen vaikeutuvaa haastetta tarjoavat pelottavan hauskaa tekemistä sekä lapsille että aikuisille!

SMARTGAMES-PELIT SOPIVAT KAIKENIKÄISILLE JA -TASOISILLE PELAAJILLE
SmartGames Ghost Hunters – Kummitusjahti -pelin peli-idea on yksinkertainen, mutta tehtävissä riittää aivot haastavaa ajankulua pitkäksi aikaa! Peli sopii hyvin lapsille ja tarjoaa mukavaa haastetta myös aikuisille. Asteittain vaikeutuvat haasteet pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta ja toinen toistaan haastavammat tehtävät pitävät mielenkiinnon yllä. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?

LOGIIKKAPELIT KEHITTÄVÄT MONIPUOLISESTI ERILAISIA TAITOJA
SmartGames Ghost Hunters kehittää loogista ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja sekä keskittymiskykyä. Tehtäviä ratkaistaessa myös näönvarainen ja avaruudellinen hahmotuskyky saa harjoitusta. SmartGames-pelit ovat loistavia synttärilahjoja kaikenikäisille lapsille ja myös aikuisille! Sarjan laajasta valikoimasta löytyy jokaiselle suosikki!

60 haastetta helposta hyvin vaikeaan.
Sisältö: pelilauta ja kansi, kuusi läpinäkyvää palaa, 30 kaksipuolista haastekorttia (yhteensä 60 haastetta), ratkaisut ja peliohjeet.
Pelilaudan koko 15 x 15 x 2 cm.
Pakkauksen koko: 17 x 24 x 4,5 cm.

Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille.