SmartGames Diamond Quest -logiikkapeli (10-99v)

32,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): SG093 Osastot: ,

Seuraa vihjeitä ja löydä harvinainen, punainen timantti! SmartGames Diamond Quest koukuttaa ja haastaa kokeneemmankin pelaajan!

Astu sisään SmartGamesin jalokivikaivokseen ja etsi kaikki kiiltävät jalokivet! SmartGames Diamond Quest -peli aloitetaan valitsemalla haaste, joka sisältää useita vihjeitä jalokivien paikoista. Sijoita kaikki jalokivet pelilaudalle vihjeiden perusteella. Löydätkö paikan harvinaiselle punaiselle timantille? On vain yksi oikea ratkaisu! Mitä pidemmälle etenet, sitä enemmän joudut käyttämään päättelykykyä. SmartGames Diamond Quest on peli, jonka 80 eritasoista haastetta pitävät huolen siitä, että mielenkiinto pysyy yllä ja jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Pelilaudan päälle saa laitettua kannen, joten osat on helppo pitää tallessa tai napata peli mukaan reissuun.

SMARTGAMES DIAMOND QUEST KEHITTÄÄ MONIPUOLISESTI ERI TAITOJA
Maailmanlaajuisesti palkittu ja suosittu SmartGames-logiikkapelisarja saa erinomaista palautetta käyttäjiltään. Pelit koetaan innostavina, monipuolisina ja hyvin kehittävinä. Pelaaminen vaatii keskittymistä ja päättelykykyä, mutta kehittää samalla myös pelaajan visuaalista havaintokykyä, loogista ja matemaattista ajattelua. Ongelmanratkaisutaidot saavat erinomaista harjoitusta pelin lomassa! SmartGames Diamond Quest Vuoden lelu 2021 -finalisti.

SMARTGAMESIN LOGIIKKAPELIT SOVELTUVAT MYÖS AIKUISILLE
SmartGames-logiikkapelit eivät ole tarkoitettu vain lapsille ja koululaisille, vaan ne sopivat erittäin hyvin myös aikuisille. Pelejä voi pelata yksin, joten hauska pelihetki ei ole kiinni siitä, onko pelikaveria tarjolla! Toki haasteita on hauska ratkoa myös porukalla! Logiikkapelit ovat hyvä vaihtoehto sudokuille ja pasianssipeleille. Pelin haasteiden tuumailu ja ratkominen ovat mainiota aivojumppaa ja jalokivien käsittely tarjoaa harjoitusta myös käsien ja sormien motoriikalle. Jokainen SmartGames-logiikkapeli sisältää haasteita helposta vaikeaan, joten myös aikuisen on mukava seurata omaa kehitystään pelaajana. Kivaa ja koukuttavaa!

Sisältö: pelilauta ja kansi, 12 värikästä jalokiveä, punainen timantti, haastevihkonen, jossa 80 haastetta ratkaisuineen sekä pelisäännöt
Pakkauksen mitat: 24 x 24 x 6 cm
Pelilaudan mitat: 18 x 18 cm
Timantin mitat: 3 x 3 cm

Ikäsuositus: yli 10-vuotiaille