SmartGames Anti-Virus Mutation -logiikkapeli (7-99v)

24,50 

Varasto loppu

Anti-Virus Mutation -peli on haastava liukupalapeli, jossa tavoitteena on muita paloja liikuttelemalla saada punainen viruspala ulos pelilaudalta.

Valitse haaste ja aseta haasteessa näkyvät palat paikoilleen pelialustalle. Tässä mielenkiintoisessa logiikkapelissä tehtävänäsi on liu’uttaa paloja alustalla ja saada kuljetettua punainen “virus” pois laudalta. Voit liikuttaa paloja vaaka- tai pystysuoraan, mutta et vinottain. Paloja ei voi myöskään kääntää. Joissakin tehtävissä voit oikean ratkaisun löytymiseksi joutua siirtämään paloja ryhmänä. Peliin kuuluu myös valkoisia paloja, joita ei saa liikuttaa tehtävän ratkaisun aikana. Nyt aivonystyrät toimintaan ja virusjahtiin!

Logiikkapelit kehittävät monipuolisesti erilaisia taitoja.
SmartGames Anti-Virus Mutation -logiikkapeli kehittää loogista ajattelua, ongelmanratkaisutaitoja sekä suunnitelmallisuutta. Peli kehittää loistavasti myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli kouluikäisille lapsille. Ja sopii erinomaisesti myös aikuisille! Asteittain vaikeutuvat tehtävät pitävät kiinnostuksen yllä ja takaavat sen, että jokaiselle pelaajalle löytyy sopiva vaikeustaso. Onnistumisen tunne ruokkii innostusta ja toinen toistaan haastavammat tehtävät pitävät mielenkiinnon yllä. Saatko ratkaistua vielä seuraavan?

Peli sopii loistavasti mukaan matkalle kokonsa ja kätevän säilytysratkaisun ansiosta.

Peli sisältää 60 haastetta helposta vaikeaan.
Sisältö: pelialusta ja kansi, kuusi eriväristä ja -muotoista palaa, kolme valkoista palaa, haastekirja ratkaisuineen ja peliohjeet.
Pelilaudan mitat: 15 x 15 x 2 cm.
Pakkauksen mitat: 17 x 24 x 4,5 cm.

Ikäsuositus: yli 7-vuotiaille.