SmartGames kissat ja laatikot -logiikkapeli (7-99v)

22,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): SG450 Osastot: ,

Helppoako? Katin kontit! SmartGames Cats and Boxes on hauska ja haastava logiikkapeli, jossa 60 erilaista haastetta. Saatko kaikki kissat piiloon laatikoiden sisälle siirtämällä paloja yksi kerrallaan?

Kissat rakastavat laaikoita! SmartGames Cats and Boxes on hauska logiikkapeli, jossa tehtävänäsi on piilottaa kaikki kissat laatikoihin! Siirrä paloja yksitellen ja piilota kissat pahvilaatikoihin yksi kerrallaan. Ratkaisu löytyy siirto siirrolta. Hauska logiikkapeli sopii hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin. Suloisesta kissateemasta huolimatta tässä älypelissä riittää haastetta myös paljon pulmapelejä pelanneelle.

Pelin päätyttyä pelilauta muuntuu käteväksi säilytysrasiaksi. Peli sopii loistavasti myös matkapeliksi, sillä osat pysyvät tallessa kannen alla. Kivaa tekemistä lapsille automatkoille, junaan tai lentokoneeseen.

Kuten kaikki SmartGames -älypelit myös kissa-aiheinen Cats & Boxes -logiikkapeli kehittää loogista ajattelua ja suunnitelmallisuutta. Peli kehittää myös keskittymiskykyä ja on erinomainen oppimispeli esimerkiksi koululaisille. 60 toinen toistaan haastavampaa tehtävää ratkaistessa hahmotuskyky ja ongelmanratkaisutaidot saavat harjoitusta. Saatko sinä ratkaistua kaikista haastavimmatkin tehtävät?

Peli sisältää 60 haastetta viidessä eri vaikeustasossa..
Sisältö: pelilauta ja kansi, viisi kissaa, neljä palapelin palaa, haastekirja ratkaisuineen ja peliohjeet.
Pakkauksen mitat: 17,5 x 24 x 4,5 cm.

Ikäsuositus: 7-99v.